Om os Udskriv | Email

TS Computer yder professionel IT rådgivning, service og hosting ydelser til en lang række virksomheder, institutioner og private i hele Danmark.

Vi har mere en 18 års erfaring, indenfor IT og kontor maskine området. Vi levere hver dag service og support til store og små virksomheder, med større og mindre problemer. Vi hjælper gerne med rådgivning ved system indkøb, sikkerheds check eller almindelig support.

Vores vigtigste målsætning er tilfredse kunder, derfor sker alt rådgivning også i tæt samarbejde med kunderne på et normalt dansk sprog, så alle kan være med. Vi tager os af det tekniske og yder en professionel løsning der passer til kundens ønske og behov.

Som totalleverandører af IT, behøver kunden kun handle et sted, det letter den daglige administration af IT ude i de danske firmaer, ved ikke at skulle kæmpe med, hvem man nu kontakter for den enkelte opgave. Når i kontakter os løser vi opgaven, og finder de folk der er bedst til den enkelte opgave.

Økonomi er en vigtig ting ved danske firmaer, derfor sørger vi for, ikke kun at levere den løsning kunden ønsker, men også at tage dialogen inden indkøbet, om hvad fremtidsplanerne er, og om løsningen kan gøres billigere, men med samme effektivitet.

Optimering kan spare mange penge for virksomheder, og mange har allerede IT udstyr og programmer, men mangler forståelsen og funktionen af dette. Vi hjælper og underviser medarbejderne i virksomheden, gennemgår de daglige processor fra top til bund og laver en optimering, ikke kun på de enkelte opgaver, men også på tværs af medarbejderne.

Firmaets historie Udskriv | Email

TS Computer er etableret i 2008 af ejerne Thomas W. Sinding og Morten Wied.
Firmaet er beliggende i Århus V., men til dagligt er det os der kommer til kunden.

I 2009 blev TS Computer udvidet med lokation i Sønderjylland. Dette skete i forbindelse med opkøbet af Com-Elektro IT Solutions. Herved blev vi også lokale partnere i denne del af landet.

I 2010 blev lokalerne i Rytoften inviet.

I 2012 blev opgave listen for lang for et enkelt site, derfor blev TS Computers hjemmeside delt i 2. Nu er TS Computer IT service og ydelser representeret på en selvstændig side, og alle vores hosting produkter og ydelser er flyttet til HostOnline.dk, som en en underside til TS Computer ApS.
Alt dette for at give vores kunder et bedre og mere dybdegående kendskab, til vores produkter og hvad vi laver idag.

I oktober 2013 blev hosting delen "HostOnline.dk" udvidet med opkøbet af Danske IT Eksperters hosting aktiver. Opkøbet blev udført så både kunder, abonnementer, service aftaler og hardware flydende blev flyttet til TS Computer. Dermed blev vi endnu stærkere på hosting markedet.

I starten af 2014 blev lokalerne i Rytoften udvidet.

Januar 2015, ny fuldtids supporter kommer til og skal hjælpe med den daglige support og drift.

I oktober 2015 blev vores hosting del "HostOnline.dk" igen udvidet, ved opkøbet af Pro3 hosting. Denne gang blev alle de gamle servere flyttet på en gang, så vi stille og roligt, i samarbejde med kunderne, kan få flyttet dataene til nyere servere.

8. februar 2016 overtager TS Computer service firmaet Meldgaard-IT i Viborg, med dette følger også en webshop, som fortsat vil køres under navnet meldgaard-it.com

Support


Vi støtter:

Driftsmeddelselser