Medlems service Udskriv | Email

Systemet til din klub...

Hvis du eller din klub er tilmeldt denne service, har du mulighed for nemt og hurtigt at få overblik over medlemmer, hold og trænere, samt holde styr på betalinger i klubben.
Der er også mulighed for at lave diverse udtræk til kommuner og diverse andre institutioner, f.eks. statistik over medlemmer og betalinger for en enkelt sæson.
Systemet kan også automatisk generere bestyrelsesside, holdoversigter og webtilmelding til brug på f.eks. klubbens hjemmeside.

Da systemet er webbaseret kan en eller flere brugere i den enkelte klub eller afdeling, bruge og arbejde i systemet på samme tid, under én oprettelse.

I systemet er også funktioner som kan holde styr på trænernes kurser og give et overblik over forbrug på kurser pr. træner. Trænerne kan herefter selv se hvilke kurser de har og skal på, samt hvornår. I Systemet ligger også nøgle håndtering til lokaler, materiale lister for de enkelte lokationer og mail til de enkelte hold direkte fra systemet. På materiale listerne kan indtastes beløb så man løbende kan holde øje med om f.eks. forsikrings dækninger er høje nok.

Nets/PBS online betaling
Det er også muligt at få integreret PBS online betalinger med dankort og andre udenlandske kort, direkte fra tilmeldings siden, det sparer arbejdet med at krydstjekke alle medlemmernes betalinger og tilføjer dem automatisk til holdene ved godkendt kort betaling. Systemet kan også bruges uden dette modul.

SMS funktion
Som en smart lille tillægs funktion, kan der tilkobles SMS service, så man nemt og hurtigt kan sende meddelelser til hele hold eller instruktører, med f.eks. møde påmindelser, aflysninger eller andre korte beskeder.

Kunne du tænke dig et test login til systemet, så send os en mail eller brug mail formularen. Så sender vi brugernavn og kode, så du kan få et dybere kig på hvad systemet kan tilbyde jeres afdeling.

Link til medlems service:
http://medlemmer.tscomputer.dk/

Medlems service priser Udskriv | Email

Pris liste Pris eksl. moms
Medlems Service oprettelse - Engangs gebyr kr. 995,00
Medlems Service - Abonnement pr. måned kr. 195,00
SMS Service oprettelse - Engangs gebyr kr. 99,00
SMS Service med ubegræsnet antal SMS beskeder - Abonnement pr. måned kr. 50,00
ePay oprettelse - Engangs gebyr kr. 399,00
ePay Light (Godkendelse af kredit kort) - Abonnement pr. måned kr. 99,00
Medlems Service bliver faktureret pr. år
 

Support


Vi støtter:

Driftsmeddelselser