TS Computer ApS

Information om cases og referencer


For information omkring cases og kunde referencer, kan TS Computer kontaktes direkte.
Af hensyn til vores kunder ligger vi ikke kunde informationer på nettet, men fortæller gerne om hvilke løsninger vi blandt andet har lavet.


1000 m2 trådløs netværk i drivhus og kontor


Kunde:
Plante virksomhed med engro salg af planter i Danmark.

Opgaven:
Opgaven bestod i at dække et udendørs drivhus og kontor areal med trådløst net.
Nettet skulle kunne roame (skifte mellem accesspoints) så hurtigt, at en gaffeltruck med en trådløs scanner, skulle kunne skifte fra acces point til access point, uden at mærke udfald.
Ud over dette skulle PC’er og scanner borde, som bruges til vare plukning, kunne køre rundt i drivhuset og printe labels på under 0,5 sek.

Løsning:
Opgaven blev løst med HP udstyr og blev udvidet med VLANs til opdeling, af både scanner net, telefoni net og administrative net, så der ikke kunne ske data sammenfald mellem nettene.
På telefoni nettet blev der lavet trafik prioritering, så dette altid havde første prioritet, og udfald i samtaler kunne undgås.


Small business server løsning


Kunde:
Handels virksomhed med salg af egen designede og fremstillede produkter, som hovedsageligt produceres og importeres fra østen.

Opgave:
Da virksomheden havde en gammel Windows 2003 SBS server og fortsat ønskede at bibeholde alle fil og mail data in-house, var opgaven at udskifte og migrere SBS serveren til ny hardware og software.

Løsning:
Serveren blev udskiftet med en ny HP server og systemet gik fra SBS 2003 til SBS 2011.
Alle brugere, fil og mail data blev flyttet til den nye server.
Den nye server har langt højere sikkerhed da denne er opsat med raid som gør at dør en disk, vil serveren fortsætte den normale drift og disken kan så skiftes uden nedetid.
Den nye server, firewall og internet forbindelsen, er opsat med proaktiv overvågning 24/7.


In-house server til hosted desktop


Kunde:
Virksomhed konsulent hus, med kompetenceudvikling til virksomheder og offentlige institutioner i både Danmark, England, Mexico og Syd Afrika.

Opgave:
Opgaven var delt i 2, hvor første del bestod i opbevaring og drift af virksomheds server under lokale flytning. Dette fandt kunden som en så god løsning, at serveren blev permanent server hosted.
Udskiftningen af serveren var grundet alder og hardware fejl en nødvendighed, og her gik opgaven på at flytte fra en fuld small business løsning med mail og fil data, til en hosted desktop løsning.

Løsning:
Løsningen blev en Hosted Desktop løsning hvor brugerne fik fjernadgang til, så de uanset placering kunne koble op og arbejde som sad de på kontoret.
Data blev flyttet til løsningen så alle konsulenter kunne se og bruge de data som de havde behov for i det daglige.
Mail delen blev flyttet til en Hosted Exchange løsning så konsulenterne både kunne se og bruge deres mail på det Hostede Desktop, på deres PC’er, deres mobil tlf. og hvor de ellers havde behov. Alle da ville automatisk være synkrone uanset hvor de ændrede eller brugte dem.
Den Hostede desktop løsning er overvåget for evt. fejl 24/7.


Kro og hotel netværk


Kunde:
Kro og hotel med ca. 30 værelser, 2 store mødelokaler, flere åbne spise og festsale, samt kontor og administration.
Alt dette fordelt i flere forskellige bygninger i flere etager, men på samme adresse.

Opgave:
Det gamle net var meget langsomt, ikke særlig godt dækkende, samt dyr i drift.
Derfor skulle det skiftes ud og optimeres med nyt trådløst netværk, som dækkede alle lokaler og værelser på kroen.
Det trådløse net skulle deles, så der både var et åbent gæste net med mulighed for forbrugs afregning, et telefoni net til bærbare tlf. og administrative lukkede net.
Oven i dette skulle internet forbindelserne, som var fordelt i huset, udskiftes med 1 fiber forbindelse.

Løsning:
I forbindelse med løsningen blev en lokal elektriker, som kendte kroen, inddraget i arbejdet omkring kabel føring, både indendørs og udendørs, samt test af forbindelses veje og etablering af strøm.
Udstyret til den trådløse del blev leveret i HP udstyr med strøm via netværket, så strøm på gange og fest lokaler kunne undgås.
Firewall løsningen blev skiftet til en stor firewall, som kunne levere data, og fordele og prioritere data trafikken i de mange net.
Løsningen er blevet forberedt til at kunne bære en fuld udskiftning af telefon systemet til ren IP telefoni.
Ud over dette blev der lavet fuld overvågning af alt udstyr, så skulle en enhed miste forbindelsen eller få fejl, så kunne vi på forhånd kontakte kunden og fortælle hvad der skulle til for at udbedre fejlen. Denne proaktive overvågning, dækker også firewall, switche og deres server, som senere skulle skiftes.